Du befinner deg her: Yachtcharter · Tyrkia · Bodrum / Turgutreis
NO DE EN
go-sailing

Bodrum og Bodrumhalvøya

Et av de mest populære seilområder i Egeer- og Middelhavet. Å seile i randsonene mellom Europa og Lilleasia er både fascinerende og avvekslingsrik.

Farvannet ved Bodrum befinner seg mellom maleriske, greske øyer som Kos, Nisyros, Tilos og den tyrkiske kyst med sine uttallige, vakre bukter.
Bodrumshalvøya har tre store, moderne marinaer: Tugutreis, Yalikavak og i Bodrum sentrum. Dette området med sine karakteristiske hvite hus har alltid hatt en sterk tiltrekning på seilere og kunstnere. De maleriske kvartalene i havneområdene med sine basarlignende butikker, elegante designerforretninger, kunstgallerier, restauranter og kafeer tilbyr noe for enhver smak. På en halvøy i Bodrums havnebasseng ruver middelalderkastellet St. Peter som nå huser et av Tyrkias flotteste undervannsmuseer

Turgutreis har en topp moderne, førsteklasses marina. Utmerkede innkjøpsmuligheter, svømmebasseng, stort utvalg av resstauranter og boutiquer. Det ideelle utgangspunkt for seilaser i den greske øyverden og i Gökova- og Hisarönübukten. Yalikavak marina er også et godt alternativ til det mere livlige Bodrum sentrum. Egen badestrand, fiskelandsby og mange gode restauranter sørger for en trivelig atmosfære.

Turgutreis, Yalikavak og Bodrum er ideelle utgangspunkter for seilaser i det fredede området Gökovabuk og i Hisarönübukten og til de greske øyer (spesielle innreiseformaliteter).
Det hersker et stabilt klima gjennom hele seilersesongen fra april til november. På høysommeren er klimaet også behagelig; om dagen blåser det vanligvis opp til en forfriskende, flott seilvind.
Bodrum har fra tidlig av vært et tiltrekningsplaster for seilere. Foran den pittoreske bykulissen ligger det hundrevis av båter for anker, både i havnen og i marinaen. Her finner man også de mange Tersanes, de små verft som fortsatt i gammel, god håndverkstradisjon står for byggingen av de klassiske treskipene, Gulets. Bodrum er det ideale utgangspunkt for de berømte ”Blå Reiser”.
Yachtcharter Bodrum / Turgutreis Finn og bestill båter i Bodrum / Turgutreis.
Kontakt
Gerl, Inger Hopen

Inger Hopen Gerl

Telefon
+47 986 00 139
Mobil Tyskland
+49 163 / 7309508
Epost
[E-Mail anzeigen]