Du befinner deg her: Gulet Charter
NO DE EN
go-sailing

Eventyrlige cruise i Tyrkia, Hellas eller Kroatia

En livsstil ... et eventyr, fascinerende opplevelser ... En reise mellom himmel og hav ... En lidenskap en ikke vil gi slipp på ...
Dette er en ideell introduksjon til den idylliske Egeer- og adriatiske Middelhavskysten som med sine vakre øyer og krystallklare bukter gir mulighet til å glemme hverdagen og bare å nyte. Flyvefisk, delfiner og stjerneklare netter er noen av minnene en tar med tilbake til fastlandet.

En gulet er en stolt, klassisk motorseiler av tre, bygd etter klassiske mønster av skuter som var  i handelsfart langs den tyrkiske kysten. I dag cruiser gulets i det varme Middelhavet fra en idyllisk bukt til den andre. Guletflåten er stor og variert. Den finns i forskjellige utgaver, er velutbygd og byr på høy komfort, opp til luksusklasse, uten å fortrenge tomasterens maritime sjarme.

En gulet kan best sammenlignes med et flytende hotell. Hver lugar har to senger eller også køyesenger. De fleste har toilett og dusj, og for de som ønsker mere luksus, tilbys gulets med egne jacuzzies/whirlpools ombord.

De romslige dekkene (og lugarene) har for det meste store, halvmåneformige sitteområder. Den klassiske guletten har vanligvis 4-6 dobbeltlugarer med WC og dusj. Det er helpensjon ombord i de privat leide guletter, og all-inlcusive for de som deltar på en Blå Reise (lugarcharter). Kokken ombord forvenner sine gjester med et variert, velsmakende utvalg av det berømte, tyrkiske eller kroatiske kjøkken. I baren serveres drikkevarer for enhver smak. Hver lugar har en dobbeltseng, garderobe og lagerplass for koffertene under sengen. Livet på en gulet er herlig uformelt. En trenger kun badesaker, solkrem, solhatt og sko med hvite såler, et par T-shirts og en genser for evt. kjølige kvelder.

Mannskapet har separate oppholdsrom og holder seg diskret tilbaketrukket. Gjestene oppholder seg i salongen, på dekket og i lugarene. I tillegg til det kommer et velutstyrt kjøkken med egen kokk. Soldekket er utstyrt med store, behagelige liggeputer/liggeunderlag. Her er rikelig med plass for alle. Soltaket sørger for beskyttelse mot for mye sol og varme. I motsetning til normale seilbåter er det nok vann ombord slik at en kan unne seg en dusj etter dukkerten.
Lei en gulet /motorseiler med mannskap
teaser_privatcharter.jpg

Privatcharter

Du leier hele skipet med mannskap. Ideelt for grupper, enten det er en vennekrets, familie eller kollegaer. Skipets størrelse varierer fra 4 dobbeltlugarer til ca. 16 lugarer. Du kan velge mellom flere kategorier i flåten av klassiske treskip fra den enklere standarden opp til luksusskip. Kategoriene har med smak og behag å gjøre, og alle har det til felles at maten er utsøkt, strekningen og hvert ankerstopp en uforglemmelig vakker opplevelse, avslapning og hygge. Finns det en bedre måte å kunne oppleve den fascinerende tyrkiske og greske eller den kroatiske kysten på?
FLERE INFORMASJONER
teaser_gulet_infos.jpg

Informasjoner