Du befinner deg her: Yachtcharter · Kroatia
NO DE EN
go-sailing

Seil og opplev Kroatias ubeskrivelige vakre kyst

Adriakysten -  et av verdens vakreste seilområder.

Den kroatiske Adriakysten med sine tallrike nasjonalparker med uberørt natur, ensomme bukter og krystallklart vann tiltrekker seilere fra mange land.
Den kroatiske skjærgården med sine uttalige øyer tilbyr seilerne et avvekslingsrikt seilområde med optimale vindforhold og maleriske ankerbukter.

Opplev den kroatiske gjestfriheten i de mange kystbyene med sine idylliske små gater og restauranter. Det  kroatiske øylandskapet tilbyr begeistrede seilere et så stort mangfold av muligheter som knapt et annet seilområde i Europa. Seilområdet strekker seg fra halvøya Istria i nord, over Kvarner i øst og Dalmatia lenger sør.

God seilvind, det maritime klima og det store antallet av moderne marinaer av høy standard kjennetegner de kroatiske seilområdene. Marinaene, med sin utmerkede infrastruktur, tilbyr seilere optimale forhold uten at den maritime sjarmen går tapt av den grunn. Det er gode og rimelige (direkte) flyforbindelser fra de nordiske land til flere steder i Kroatia .

Vi gjør oppmerksom på at kroatiske myndigheter krever radiobevis. Go Sailing tilbyr seilbåter i tillegg til en del motorbåter og gulets langs hele den kroatiske kysten.