Du befinner deg her: Start · Om oss
NO DE EN
go-sailing

Go Sailing – din charterpartner i de vakre seilområdene i Middelhavet, Karibien og andre flotte seildestinasjoner

Uansett hvordan du forestiller deg din drømmeferie til vanns – Go Sailing hjelper deg med å finne passende type båt og seilområde i noen av verden flotteste farvann.
Et stort utvalg av topp utstyrte og velstelte seilbåter av kjente merker som Bavaria, Dufour, Beneteau m.m. ligger klare for utseiling i de mange baser under varme himmelstrøk. Velg ut din ønskebåt og bli kjent med disse områdene under egen seilføring eller med stedkjent skipper eller, om du foretrekker å cruise ombord i et flott treskip, bygd i klassisk stil (gulet) og delta i en Blå Reise og bare nyte det å kunne få være passasjer og la mannskap og kokk overta arbeidet.

Våre partnere består av seilproffer og fagfolk med høy teknisk kompetanse. Disse tar ansvar for at ”din” seilbåt holder en høy standard og sørger for profesjonell oppfølging på stedet. Dette er en betingelse for at seilferien skal bli et uforglemmelig og godt minne.

Ønsker du først å bli kjent med seilområdene på en avslappet måte? Go Sailing formidler rutinerte og hyggelige skippere.

Ønsker du å eie egen båt i Syden, der hvor du seiler? Charterkjøp – et ekte alternativ. Vi informerer deg gjerne videre.

Stol på vår mangeårige erfaring som aktive seilere og med lang utenlandserfaring. Vi kjenner seilområdene, skipene og de forventninger seilere har. Benytt deg av disse fordelene og be om mer informasjon. Årelang bransjeerfaring viser hvor viktig den personlig kontakt med våre kunder er. Personlig rådgivning er derfor høyt prioritert.
teaser_oneway.jpg

One-ways seilaser

kan avtales bl.a. i Tyrkia mellom Cesme Alacati, Bodrum, Marmaris, Göcek m.m.., I Hellas mellom Korfu og Lekfas, Athenområdet og Sporadene.
teaser_flotille.jpg

Flotilleseilas

Seilas med flere båter anført av et ”moderskip” med profesjonell skipper. Egen, privat sammensatt flotille eller deltakelse en baseorganisert flotille.
teaser_seglerinnen.jpg

Kvinnelige seilere

Seilaser for og med kvinner. Utmerket for deg som ønsker å utdype seilferdigheten og høste erfaring med Middelhavsseilaser. Kvinnelig skipper til rådighet.