Du befinner deg her: Start · Referanser
NO DE EN
go-sailing

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

Her finner du et utsnitt av tilbakemeldinger fra kunder som har vært så hyggelige å ta seg tid til å sende noen ord om deres erfaringer både med seilområde, baseservice og om Go Sailing. 
Guletgruppe Heiersjø Juni 2015.jpg

Gulet Group Croatia, 20.-27.6.15

Gulet group Croatia 20.-27.06.2015

Hei Inger,

Det hele var over all forventning 

.. takk for all din organisering og bistand  - som jeg har skrevet tidligere, vi har ingen problemer med å anbefale Go Sailing til andre!……We had the pleasure of spending one week onboard the Gulet Perla end of June and on behalf of the entire group I will very much like to express our gratitude.

We had a lovely, funny and very enjoyable week onboard Perla, very much due to the entire crew!
The facilities (maybe except for the toilets…), the food and the service were outstanding. The ship was very clean and even the towels were changed halfway  - what a surprise!

The Captain, Mr. Zoran, made wise decisions; we fully trusted him and his maneuvering of the ship.
The chef, whom we rarely saw  - he was probably busy all day making food, made the most wonderful dishes.
Christian and Josip were everywhere, taking care of us in the most polite way even keeping the cabins tidy without us noticing it.

As you surely understand we had a wonderful week thanks' to how it was organized, the persons taking care of us and of course the Croatian coastline.
Pls. see attached a letter we wrote and handled over to the crew during a short 'ceremony' before disembarking.

We'll be back!

Bente og Åge H. and their norwegian friends

Dufour 385 - Kroatia

Takk for sist.
Det ble en uke som bare kan beskrives som HELT UTROLIG FANTASTISK !
Alt fra henting på flyplassen, innsjekk og gjennomgang av båt gikk smertefritt for seg. Båten var veldig godt utstyrt og alt var rent og helt.
Vi seilte en flott rund tur med start Solta, videre til Bol..., Jelsa, Hvar og ut til Vis. Vi hadde et utrolig vær med sol og varm sjø......
Johan R.

Jeanneau 54 - Korfu, Hellas 2013

Tusen takk for et supert opplegg. Vi hadde to fantastiske uker på en fantaskisk båt. Alt fungerte som en kule, innskjekk og utsjekk.

Vi kommer garantert til og ta kontakt ved neste anledning.

mvh
A.K.

2013 Bavaria 37 Cr - Bodrum Turgutreis, Turkey

...nach einem wunderschönen Urlaub hat einen Teil von uns die Arbeitswelt schon wieder eingeholt. Dennoch möchten wir Ihnen eine kurze Rückmeldung geben wohlgleich es zu „einem wunderschönen Urlaub“ nicht viel hinzuzufügen gilt.

Eine Tour von Turgutreis über Cökertme, Orak, Bodrum nach Akyarlar Koyu und zurück war unsere Woche. Somit war genug Zeit für einen längeren Aufenthalt in Bodrum sowie ausführliche Bade- und Entspannungszeiten.

Positiv möchten wir die vollständige Reiseabwicklung von der Beratung bei Ihnen bis zur Bootrückgabe erwähnen. Danke dafür!

Wir freuen uns schon jetzt auf das nächste Jahr
Herzliche Grüße
A.M. Berlin

Bavaria Cr 38 - Biograd, Croatia 2013

Hei igjen,
Vi hadde en kjempefin tur og hele familien koste seg i den vakre skjærgården utenfor Biograd, Kornati øyene mm.
Vi har ingenting å sette fingeren på når det gjelder organiseringen og basen. Alt fungerte perfekt som det skulle. Profesjonelt!

Mvh
Petter K. med mannskap

Gulet - Kroatia 2013

Hei Inger.

Ja, vi var 10 mennesker som dro ifra Kroatia med en samlet formening. Dette var en herlig  ferie, hvor vi opplevde en nydelig båt, varmt godt vær,  mannskap som gjorde alt, for at vi skulle ha det komfortabelt. Servicegraden var helt utrolig, de var behagelige  blide og høflige. Vi følte at de gjorde alt de kunne for å ta vare på oss (sine kunder.) Kokken laget noen herlige måltider.

Vi hadde en tur som logistikken var fornøyelig på. Taxi servicen (behjelpeligheten) var meget god. Var alltid på minuttet.

Vi kan ikke få fullrost dette opplegget nok. Alt klaffet. Reise til og fra, båt, mannskap, vær ,badetemp.  steder vi var innom.

Denne båten, med dette mannskapet, må du ikke slippe.

Dette var som du lovet Inger.  Vi kommer tilbake.

Trenger du noen ref. for det norske markedet, så kan de bare ringe meg......

Mvh.

Fra 10 storfornøyde kunder.

Ingrid L., Tyrkia og Hellas 2012

Vi hadde i hvert fall en helt fantastisk ferie i seilbåten "deres".  Det var alt vi ønsket oss og litt til. Vi var ute og seilet hver dag, vi fikk både klatret på Kalymnos og kitet på kos og alacete (og windsurferne hadde en
fin uke der, før resten av oss kom).
Det var dager med lite vind hvor vi kastet ut slepeline bak båten og bada midt"sjøs" og det var dager med mye vind hvor vi fikk spennende seileutfordringer. Jeg vet ikke om du var der nede selv da, men uka vi skulle nordover hadde vi ganske så mye vind. Krysset og sto på, og sto opp før sola
et par dager for å komme oss nordover før det bygde seg opp for mye bølger. Snakket med noen andre seilere som hadde vært nedover mye, men som aldri hadde opplevd sånn vind før, sa de...
Vi fikk seile med delfiner rundt båten, og vi ankret opp både i små fjorder og større havner (det og komme til bodrum marina var jo en opplevelse i seg selv!
For en gigantisk havn!) et par dager spiste vi ute, men stort sett lagde vi deilig mat på båten selv.
 Og nå er varmebatteriene godt ladet opp, så jeg er klar for høst og vinter...Vi storkoste oss virkelig.
Og basen var svært behjelpelige, men jeg vil aller mest takke deg for den hjelpen vi fikk. Både med alle gode reisetips på forhånd, men mest med tanke på de litt ekstraproblemene vi fikk før avreise. Jeg er veldig glad for at vi hadde deg som kontaktperson, og kommer til å anbefale dere på det sterkeste om jeg kjenner noen nye som skal ned. og så håper jeg vi får anledning til å komme ned igjen om noen år, for dette frister til gjentakelse. Så tusen takk!

Brit & Oddvar - Kroatia Juni 2012

Vel hjemme fra Kroatia må vi bare nok en gang takke for god hjelp.
Dufour 385 Grand Large var en fantastisk båt for oss. Slett ikke for stor selv om vi bare var to. Svært hyggelig igjen å treffe personalet på basen i Rogoznica og Jelena hilser så mye. Nå angrer vi veldig på at vi har valgt en annen operatør for vår to ukers seilas i august. Skulle gjerne seilt "Marta" igjen, men det får bli neste år. Takk for denne gang og en riktig god sommer ønskes deg fra oss.

Knut O - Kroatia

Joda vi er tilbake etter en flott tur. Båt og service var upåklagelig. Max vær for seiling. Utseilt distanse ble over 100 nmil og diselforbruket ble 25 liter....... Passasjerene ble seilbåt frelst på turen, så dette fristet abselutt til gjentagelse. Vi er båt og seilervante folk og kan på det varmeste anbefale basen.

Wir sind von einem tollen Segelurlaub zurück. Die Yacht und der Service waren einwandfrei. Super Segelwetter. 100 Seemeilen und 25 L Diesel…. Wir tranken mehr Weißwein als den Diesel den wir verbraucht hatten. Die Crew ist seit diesem Törn vollkommen segelbegeistert , deswegen ist eine Wiederholung für uns sehr verlockend. Wir sind Boot- und Segelgewohnte Leute und können die Base auf wärmstens empfehlen.

Tyrkia - H.H.

Vi er vel tilbake etter vår seiltur. Jeg vil gjerne takke deg en gang til . Du har ikke lovet for mye, organisasjon og service var meget god.

Beste hilsener fra Würzburg H. H.

Wir sind wohlbehalten wieder zurück von unserem Törn. Ich möchte mich nochmal bei Ihnen bedanken, Sie haben nicht zuviel versprochen, die Organisation und Betreuung waren sehr gut.

Viele Grüsse aus Würzburg H. H

J. S.

Kroatien / Kroatia

Ja, det var en skjønn ferie – ikke minst takket være også din innsats. Vi betalte 150 Euro for oppgradering og fikk en utmerket betjening på basen.

Hallo Frau Gerl,
ja, es was ein wunderbarer Segelurlaub - auch ein bisschen Dank Ihres Einsatzes. Wir haben für das Upgrade 150 Euro bezahlt und wurden auch prima vor Ort bedient.

Sommer 2010

Sommer 2010 - Türkei / Tyrkia

Hei Inger…..Varmt i luft och vatten samt fina seglings vindar. Turkiet är ett myckt trevligt land att semestra i och det kommer nog att bli fler tillfällen till det både till havs och på land.  Häls och tacka även Tahir, han var mycket trevlig och bra att ha att göra med.
Tack för all hjälp! Med vänliga hälsningar från hela familjen,

Hallo Inger, warme Luft und warmes Wasser und tolle Segelwinde. Die Türkei ist ein sehr angenehmes Land zum Ferienmachen und das werden wir bestimmt wiederholen – sowohl zu Wasser wie zu Land. Grüße und Danke auch Tahir. Er war sehr freundlich und es war eine schöne Erfahrung mit ihm zu tun zu haben. Danke für alle Hilfe, mit freundlichen Grüßen von der ganzen Familie

Tom R.

Sommer 2010 - Türkei / Tyrkia

Hei Inger, jeg vil gjerne takke for den eksepsjonelt gode behandlingen vi har fått som kunde hos Go-Sailing. Det har vært en udelt fornøyelse å ha med deg og dere å gjøre. Fra første stund har jeg følt meg godt mottatt og ivaretatt i forhold til de problemstillinger vi luftet på forhånd - og ikke minst til dem som oppstod underveis. Da tenker jeg på alt fra innspill til reiserute og til måten dere håndterte problemene vi fikk med behov for assistanse og påhengsmotoren som fikk saltvann der den ikke vil ha det. Teamet ditt på basen er bare fantastiske. De kjørte oss hit og dit og tilbød oss til og med å låne bilen da vi skulle til Cesme. Da vi ville tipse guttene som gjorde jobben ble vi høflig, men bestemt, avvist med at de bare gjorde nettopp det - jobben sin. Hvis du vil bruke meg som referanse er det en glede å kunne videreformidle til andre kunder det jeg her gir uttrykk for. Vi vil selvfølgelig ikke vurdere å bruke andre enn Go-Sailing når vi neste gang setter kursen sydover for nye seilopplevelser.

Liebe Inger, ich will gerne für die aussergewöhnlich gute Betreuung danken, die wir als Kunde bei Go-Sailing erhalten haben. Es war ein ungeteiltes Vergnügen mit dir und Euch zu tun zu haben. Von der ersten Stunde an fühlte ich mich gut aufgehoben mit den Fragen die wir anfangs hatten - und nicht zuletzt bei denen, die unterwegs entstanden. Ich denke da an alles, von den Bemerkungen zur Route und die Art und Weise wie Ihr die Probleme gelöst habt, als wir Hilfe braucht und bei dem Problem mit dem Außenbordmotor, der Salzwasser aufgenommen hatte. Dein Team auf der Base war fantastisch. Sie fuhren uns überall hin und boten darüberhinaus an uns das Auto zu leihen, als wir nach Cesme sollten. Als wir den Jungs Trinkgeld geben wollten, wurden wir höflich, aber bestimmt mit den Worten abgewiesen, daß sie nur das taten was ihr Job sei. Wenn Du mich als Referenz nehmen willst, ist es mir eine Freude, das an andere Kunden weiterzugeben, was ich hier mitgeteilt habe. Wir werden natürlich nicht überlegen, ob wir andere als Go Sailing nehmen, wenn wir nächstes Mal den Kurs nach Süden richten für neue Segelerlebnisse.

Tom og Irene H.

Türkei / Tyrkia

Vi har hatt en fantastisk ferie, og har blitt tatt imot så flott av dere i havnene i Turgutreis og Alacati ! Vi var flere ganger innom Turgutreis for å bunkre vann/diesel og mat, og vi var veldig velkomne. Alt gikk bra med alle fra Kos og Rodos også. Vi kommer nok tilbake til dere !

Wir hatten einen phantastischen Urlaub und sind von Euch in den Häfen in Turgutreis und Alacati so toll empfangen worden! Wir waren oft zurück in Turgutreis um Wasser/Diesel und Proviant zu holen und wurden jedes Mal herzlichst empfangen. Auch die Leute auf Kos und Rhodos waren toll! Wir kommen bestimmt zurück zu Euch!

Gulet, private charter - Croatia 2013

Translation from a letter from norwegian customers:
Hello Inger,
Yes, we are 10 persons who left Croatia with a mutual opinion that it is been a great vacation. We had a beautiful ship,  warm and nice weather, a crew that did its outmost to make the stay onboard for us as comfortable as possible. The level of service was amazing, the crew was sympathic and polite. We felt that they did everything that was possible to take of us (cusstomers). The chief made some marveillous meals.
We had a tour with a top logistic. Even the taxi service was very good,- allways precise.
We do not know how to prise this arrangement enough. Everything worked as it should from the trip to and from the boat, the boat/ship, the crew, weather, water temp., local sights.
This boat, this crew - stick to them.
This was just as you promised us, Inger. We will come back.
If you need references,- just take a call.
Kind regards,
10 super satisfied customers

Hei Inger.
Ja, vi var 10 mennesker som dro ifra Kroatia med en samlet formening. Dette var en herlig  ferie, hvor vi opplevde en nydelig båt, varmt godt vær,  mannskap som gjorde alt, for at vi skulle ha det komfortabelt. Servicegraden var helt utrolig, de var behagelige  blide og høflige. Vi følte at de gjorde alt de kunne for å ta vare på oss (sine kunder.) Kokken laget noen herlige måltider.
Vi hadde en tur som logistikken var fornøyelig på. Taxi servicen (behjelpeligheten) var meget god. Var alltid på minuttet.
Vi kan ikke få fullrost dette opplegget nok. Alt klaffet. Reise til og fra, båt, mannskap, vær ,badetemp.  steder vi var innom.
Denne båten, med dette mannskapet, må du ikke slippe.
Dette var som du lovet Inger.  Vi kommer tilbake.
Trenger du noen ref. for det norske markedet, så kan de bare ringe meg. 
Mvh.
Fra 10 storfornøyde kunder.