Du befinner deg her: Yachtcharter · Tyrkia · Turforslag
NO DE EN
go-sailing

Turforslag

Det finns uttallige muligheter for flotte seillaser i hele Egeerhavet og i Middelhavet., både langs den tyrkiske vest- og sørkyst og i Hellas. Det fantastiske med utseilingshavnene i Çesme, Bodrum, Marmaris og Göcek er muligheten til å seile både på langs den tyrkiske vestkyst og sørvestlige kyst i kombinasjon med de greske øyer. Det krever en del byråkratiske forberedelser, og betingelsene for å seile i det andre land, kan forandres daglig, så gi beskjed på forhånd slik at vi kan oppdatere deg med de aktuelle bestemmelser for transit.
Tyrkia har i de siste årene arbeidet hardt for å gjøre sine marinaer og havner attraktive for seilere noe som har resultert i flere lukseriøse marinaer, vennlig service og intime og meget gode restauranter, også i de mindre fiskelandsbyene.

Ved å trykke på noen av de neste ikonene finner du noen turforslag for områdene rundt våre utseilingshavner. Vi er selvfølgelig behjelpelig med andre forslag utover disse.

For seilaser til Marmarahavet og til Istanbul kreves en (liten) tilleggsforsikring som dekker også dette området. Det er viktig å være klar over at strekningen Cesme–Istanbul er 250 n mil en vei, slik at en regner med nok tid til tilbaketuren. Istanbul har mange moderne marinaer (Ataköy, Kalamis og Fenerbahce Marina) og et stort antall av andre liggeplasser. Grensen som våre båter må holde seg innenfor er linjen mellom lystårnene fra Rumelifeneri og Anadolufeneri, d.v.s. der hvor Bosporus går ut i Svartehavet.
Idècontainer

Around Chios-Cesme-Alacati

Alacati-Ayvalik-Alacati

A week is a bit tight for this trip, but for ambitious sailors easily to do.

Alacati-Phournoi-Patmos-Samos-Alacati

This trip can be done easily in a week.

Alacati - Kusadasi - Alacati

Turgutreis - Gökova Gulf - Turgutreis

Çeşme, bedeutet „Brunnen“ und kommt von den vielen Quellen, die in diesem Gebiet gefunden wurden.

Turgutreis - Ova Bükü - Bozburun - Orhaniye - (Kuruca) - Koca Bahce - Palamut - Turgutreis

Turgutreis - Southern Greek Islands (Nisiros, Tilos, Symi)-Turgutreis

Turgutreis - Nisiros 28 nm

Alacati (Turgutreis) - Santorini - Alacati (Turgutreis) 2 weeks