Du befinner deg her: Yachtcharter
NO DE EN
go-sailing

Yachtcharter – leie av båt

shutterstock_89874214.jpg

Finn båt etter ditt ønske og behov i noen av verdens vakreste farvann

Uansett hvordan du forestiller deg din drømmeferie til vanns – Go Sailing hjelper deg med å finne passende type båt og seilområde i noen av verdens flotteste farvann.

Et stort utvalg av topp utstyrte seilbåter og motorbåter av kjente merker som Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Dufour, Lagoon og Iflere ligger klare til utseiling i de mange basene som i Middelhavet, Karibien, Stillehavet, Det Indiske Hav og mange flere.

Du kan leie båt i ulike kategorier, fra den enklere type seil- eller motorbåt til den mest lukseriøse yacht som har mannskap og full komfort ombord. Båtene kan også leies ut med skipper og også med hostesse eller kokk ombord.

Våre partnere består av seilproffer og fagfolk med høy teknisk kompetanse. Disse tar ansvar for at “din” seilbåt holder en høy standard og sørger for profesjonell oppfølging på stedet.

Dette er en betingelse for at seilferien skal bli et uforglemmelig og godt minne.

Vi står med glede til rådighet med detaljerte informasjoner slik at dere kan finne den type båt og seilområde som kan passe best for at dere. Vårt mål er å hjelpe dere til å kunne få mest mulig ut av drømmeferien til vanns.
teaser_turkey2.jpg

Tyrkia

Et av verdens vakreste seilområder. Et seilereventyr mellom Orient og Oksident, nytid og antike. Uttallige bukter, vakker natur, behagelig klima.

Utmerkede vindforhold byr på avvekslingsrik seiling for enhver smak. For den som søker litt friskere vind og temperaturer, også i de varmeste månedene, seiler fra Çesme/Alacatı med ensomme, vakre bukter og noen av Middelhavets flotteste marinaer i nærmeste omgivelser.
teaser_kroatien2.jpg

Kroatia

Adriakysten -  et av verdens vakreste seilområder.

Den kroatiske Adriakysten med sine tallrike nasjonalparker med uberørt natur, ensomme bukter og krystallklart vann tiltrekker seilere fra mange land.
teaser_griechenland2.jpg

Grekenland

Den sagnomsuste greske øyverden, omgitt av dypblått til turkisgrønt, varmt vann.

Her finner du romantiske fiskelandsbyer, hvitkalkede hus, fascinerende kulturskatter og ensomme bukter med plass nok til alle som leter etter ro. De forskjellig vindforhold i Sporadene, Kykladene, Dodekanerserne, Joniske øyer og Saroniske Gulf gjør at enhver kan finne sitt favorittområde.