Du befinner deg her: Yachtcharter · Tyrkia · Çesme / Alacati
NO DE EN
go-sailing

Çesme / Alacati

Seilområdet rundt Çesme Alacati regnes fortsatt som hemmeligtips for seilere som har seilt mye i farvannene i Egeerhavet og øvrige Middelhav.

Sol og nesten alltid behagelig vind, vakker natur, delfiner som lekende følgesvenner, idylliske bukter med krystallklart, varmt vann, vennlige mennesker.
teaser_cesme.jpg
Alacatı, Çeşme er et „el Dorado” for vindsurfere takket være en jevn vind fra nord. Den nye marinaen, Port Alacatı, med sine mange utsøkte restauranter i boutiquestil forbundet med romantiske broer, er en av de tre nye marinaene i området. Den historiske landsbyen Alacatı (3 km fra marinaen) er en attraksjon med sine vakre, restaurerte steinhus i gresk stil, små, innbydende boutiquehoteller, gallerier og ikke minst med sine mange utmerkede restauranter.
Alacati er et ideelt utgangspunkt for seillaser norover, bl.a. til Cesmes nye, lekre marina, og til Foça og Ayvalik og til de greske øyene –  eller mot sør og sørøst til den splitter nye marinaen i Teos (Sigacik), Kusadasi og Bodrum med Gøkovakukten eller kombinert med en avstikker til de greske øyene Chios, Samos, Lipsi, Leros og Kalymnos m.m..

Vår meget servicemindede og profesjonelle ekslusiv partner i Alacatia Cesme (Marina Alacati) og i Bodrum Turgutreis (Marina Turgutreis) er Gena Yachting. Gena Yachting dekker i dette avvekslingrike farvann hele den tyrkiske kysten i vest/sørvest. Begge begge basene egner seg som utseilingsbaser ikke bare for tyrkiske farvann men også for de greske øyer som ligger i umiddelbar nærhet (grenseformaliteter). Basen tilbyr topp utstyrte, moderne Bavaria seilbåter fra 30 til 55 fot. Flere nye Bavaria Cruiser 2011-modeller tilbys fra begge baser.

Navigasjonen er ikke komplisert. Landtunger, skjær og havneinnseilinger er godt merket, og tidevann finns knapt nok. Benytt ihvertfall de hjelpemidlene som dere finner ombord som navigasjonsmiddel og sjøkart og  hent informasjon gjennom skipsbøkene (bl.a. Rod Heikel (eng.) og eller Horn/Hoop (tysk) når dere skal seile gjennom trange, fremmede farvann. Avstanden fra Izmirs moderne, internasjonale flyplass til vår base i Çesme Alacati er ca. 85-90 km (moderne motorvei med 6 spor).
Yachtcharter Çesme / Alacati Finn og bestill båter i Çesme / Alacati.
Kontakt
Gerl, Inger Hopen

Inger Hopen Gerl

Telefon
+47 986 00 139
Mobil Tyskland
+49 163 / 7309508
Epost
[E-Mail anzeigen]